Ett inlägg till mamma

IMG_0788 Hej mamma! Här är jag alltså äntligen på väg, dagen tog evighetslånga svängar med omöjligt mycket onödigheter innan jag kunde sätta mig i bilen och köra uppåt. Men här är jag alltså äntligen på sjön.IMG_0792 Massa renar vid renjälan så Alfons kopplad, han hade lite svårt att fatta att jag var på skidor men inte ville att han skulle dra och pulkan med ved tyckte han var läskig. Vi såg rätt så roliga ut.IMG_0813Solnedgången vid ån var himla fin, Alfons höll på dratta i för jag råkade kasta hans godis lite för långt så den rullade till slut ner i vattnet. Han gjorde allt han kunde för att försöka hinna ifatt den där stackars godisen, det såg för tokigt ut när han försökte skynda sig nå den innan den rullade i vattnet, men ändå akta sig för att bryta igenom den tunna isen.

One thought on “Ett inlägg till mamma

Leave a Reply